Damernas Basket-EM: Frankrike – Sverige

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I damernas Basket-EM så är det dags för kvartsfinal för de svenska damerna. För motståndet står hemmanationen, och storfavoriten, Frankrike. Oddsen talar tyvärr inte till Sveriges fördel i mötet.

Matchstart: 20:00
TV: Tv10
Odds (1-2): 1,01 – 15,00 (Unibet)

Efter rysarmatchen mot Slovakien, som tog Sverige till slutspelet, är det nu hemmanationen Frankrike som står för motståndet i kvällens kvartsfinal. Med Ryssland ute ur turneringen är Frankrike klar favorit att ta hem EM-titeln, något man gjorde 2001 även då på hemmaplan.

Frankrike stor favorit mot Sverige

Det som är till Sveriges fördel är att Frankrike spelar relativt långsamt vilket passar Sverige ganska bra. Det gäller då för Sverige att spela ett snabbt och aggressivt spel och på så vis störa fransyskorna. Om Sverige klarar av att störa Frankrikes spel återstår att se men oavsett så kommer det bli en mycket svår match för svenskorna.

Spelbolagen ger inte Sverige några större chanser i kvällens kvartsfinal mot Frankrike. Ett spel på Sverige som vinnare i mötet ger hela 15,00 gånger pengarna hops Unibet. Motsvarande spel på Frankrike ger 1,01 hos spelbolaget.

Vinnare av damernas Basket-E M2013

Frankrike: 1,35
Spanien: 4,00
Turkiet: 12,00
Serbien: 20,00
Vitryssland: 25,00
Sverige: 100,00

Oddsen hittar du hos Unibet.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 juni, 2013