Damernas Basket-EM: Inför Sverige – Montenegro

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I dag ställs de svenska damerna mot Montenegro i det första mötet i mellanrundan i damernas Basket-EM. Ett mycket viktigt möte för båda lagen om de vill ta sig vidare till slutspelet och kvartsfinalen.

Matchstart: 16:00
Odds (1-2): 2,45 – 1,50 (betway)

Även om dagens möte mot Montenegor inte är helt avgörande för Sverige chanser att avancera till kvatsfinalen är det ändå mycket viktiga poäng som står på spel. Efter gruppspelet går Sverige in i mellanrundan utan en enda seger, då Sveriges vinst mot Ryssland i gruppspelet går bort då Ryssland är utslaget ur turneringen.

Det finns scenarion där Sverige kan gå vidare till kvartsfinal med endast två segrar eller kanske till och med bara en seger, på de tre matcherna som man ska spela i mellanrunden. Men det kan också bli så att inte ens två segrar garanterar en plats. Så än är det mycket ovisst.

Skulle Sverige slutligen avancera till slutspelet är man inte bara med och slåss om titeln utan man kan även knipa en av de fem platserna till VM, en turnering man aldrig tidigare kvalificerat sig till.

Det är därmed mycket som står på spel i kväll och en seger för Sverige skapar ett mycket fördelaktigt läge inför fortsättningen. Kollar man dock på oddsen från spelbolagen så är Montenegro favorit i mötet till 1,50 gånger pengarna hos betway. Motsvarande spela på Sverige som vinnare ger 2,45 gånger pengarna inför detta viktiga möte.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 juni, 2013