Damernas Basket-EM: Sverige – Slovakien

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Idag kommer de svenska damerna att möta Slovakien i Basket-EM i den sista matchen inför slutspelet. En seger är måste för att man ska kunna nå slutspelet och kollar man på oddsen är Sverige klar favorit i mötet.

Matchstart: 16:30
TV: Tv10
Odds (1-2): 1,20 – 4,50 (NordicBet)

I dagens möte mot Slovakien är det mycket som står på spel för Sverige. Vinner Sverige är man garanterad en plats i slutspelet och har därmed chansen att även kvala till VM för första gången någonsin. Sverige kan även nå slutspelet vid en förlust, men då måste Italien vinna mot Montenegro samt att Sverige kommer då att få möta hemmanationen, och favoriten, Frankrike i kvartsfinalen.

Slovakien har bara en seger så här långt i turneringen, mot Ukraina som åkte ut i gruppspelet. Slovakien har en liten chans att gå vidare till slutspelet vid en seger i kväll men är då beroende av matchen mellan Italien och Montenegro och hur den slutar.

Ett spel på Sverige som vinnare i mötet ger låga 1,20 gånger pengarna hos NordicBet och 4,50 gånger pengarna om Slovakien skulle vinna mötet.

Matchen startar vid 16:30 och kommer att sändas i Tv10.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 juni, 2013