Damernas Fotbolls-EM: England segrar i kväll

Både England och Ryssland förlorade sina öppningsmatcher i damernas Fotbolls-EM. I kväll möts de båda lagen i en match som England tycks ta hem, enligt oddsen.

Matchstart: 18.00
Tv: Tv4

England bör vara revanschsugna efter matchen mot Spanien som slutade 3-2 i damernas Fotbolls-EM. Englands tränare Hope Powell menar att en del onödiga fel gjordes mot Spanien, men att det nu är dags att se till nästa match. Hon är medveten om att samma situation gäller för Ryssland, som också lär vara taggade att vinna efter förlusten mot Frankrike, en match som slutade 3-1.

Oddsen talar för England

Sophie Bradley kan fortfarande inte spela för England på grund av en ankelskada och Ryssland står utan mittfältaren Anastasis Pozdeeva som skadades i förra matchen. För fyra år sedan skedde ett möte mellan lagen i Helsingfors, då med samma utgångsläge att ha förlorat öppningsmatcherna. England vann då och lyckades nå final, medan Ryssland åkte ut ur gruppen. Redbet tror att England tar hem segern även denna gång. Spelbolaget sätter oddset till 1.34 för vinst till England och 6.00 för seger till Ryssland.

Spanien – Frankrike

I kväll är det också dags för de andra lagen i grupp C att mötas när Spanien och Frankrike spelar. I denna match sätter Redbet sin tilltro till Frankrike. Ett spel på Frankrike ger 1.46 gånger pengarna medan oddset för vinst till Spanien sätts till 5.00.

Lägg ett spel hos Redbet