Damernas Fotbolls-EM: Kvartsfinal Sverige – Island

På söndag är det dags för de första kvartsfinalerna i damernas Fotbolls-EM. Först ut är Sverige som ska möta Island, en match som spelbolagen tror att Sverige vinner.

Matchstart: kl 15.00
Tv: Tv4
odds (1 – X – 2): 1.17 – 5.20 – 12.50 (Redbet)

Island har gjort en strålande prestation i damernas Fotbolls-EM genom att ta sig till kvartsfinal, men om flytet kommer att fortsätta när laget möter svenskorna på söndag eftermiddag återstår att se. Lagen har mötts 13 gånger tidigare och Sverige har vunnit elva av dessa matcher och Island en gång. En av matcherna blev oavgjord.

Nu är svenskorna på hemmaplan och kommer att ha starkt stöd av publiken. Men flera av de isländska spelarna har erfarenhel av Damallsvenskan, så motståndet ska inte underskattas. Oddsen talar däremot till Sveriges fördel, då Redbet sätter oddset till 1.17 på att Sverige vinner.

Tyskland vinner mot Italien

Samma dag möts även Italien och Tyskland. Då tyskorna tidigare har varit favorittippade att ta hem hela fotbolls-EM, är det kanske inte så konstigt att Redbet tror att Tyskland vinner denna match. Redbet sätter oddset till 1.33 för vinst till Tyskland och 6.30 för vinst till Italien. Lagen har tidigare mötts 25 gånger, varav Tyskland har tagit hem tolv segrar och Italien fyra.

Lägg ett spel hos Redbet

Skribent: Caroline_a

Skriven den 20 juli, 2013