Damernas Fotbolls-EM: Norge och Tyskland vinner i kväll

I kväll spelas två matcher i damernas Fotbolls-EM. Norge möter Island och Tyskland möter Holland och tittar man på oddsen är såväl Norge och Tyskland klara favoriter.

Matchstart: 18.00 (Norge-Island) och 20.30 (Tyskland Holland)
Tv: Tv4 och Tv4 Sport

I gårdagens match mot Danmark tog Sverige sitt första poäng när matchen slutade 1-1. I väntan på mötet mot Finland på lördag kollar vi in oddsen på kvällens matcher.

”Tufft motstånd”

Norge väntas gå segrande ur kvällens möte, William Hill har satt oddset till 1.53 att Norge ska segra medan en vinst för Island ger sex gånger pengarna. Norge väntar sig dock en tuff öppningsmatch i damernas fotbolls-EM, då Norges tränare Even Pellerud säger till Uefa att Island har förbättrat sig gradvis, från att enkelt ha besegrats till att ge alla lag motstånd.

Tyskland favorit

När det kommer till matchen mellan Tyskland och Holland går Tyskland mot en klar seger enligt spelbolagen. Tysklands tränare Silvia Neid, säger att de har analyserat det holländska laget noga och trots att det finns en del ungt blod i laget betvivlar hon inte deras talanger. William Hill sätter oddset till 11.00 för seger till Holland, medan Paf drar upp det något till hela 15.00 gånger pengarna. För två år sedan möttes lagen och då slutade matchen 5-0 till Tyskland. Tyskland är dessutom favoriter att vinna hela turneringen.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 11 juli, 2013