Damernas Fotbolls-EM: Semifinal Norge – Danmark

Tyskland är nu åter i final efter segern mot Sverige. Vilket lag de regerande europamästarna ska möta avgörs i kväll i matchen Norge – Danmark. Oddsen talar för vinst till Norge.

Matchstart: kl 20.30
Tv: Tv4
odds (1 – x- 2): 1.84 – 2.62 – 3.15 (Redbet)

Det blev 1-0 till Tyskland i går trots att det var nära att Lotta Schelin kvitterade. Hennes mål blev bortdömt efter att domaren blåst av för frispark i Schelins närkamp med Annike Krahn. Men för Tyskland blev det alltså åter en chans att ta hem guldet, då laget nu är i final.

Enligt spelbolagen blir det Norge som Tyskland möter i final i damernas Fotbolls-EM på söndag, Redbet sätter oddset 1.84 för vinst till Norge och 3.15 för vinst till Danmark.

Norge favoriter mot Danmark

Norge har gjort bra ifrån sig under damernas Fotbolls-EM och har bland annat vunnit en match mot Tyskland. För Danmarks del har vägen inte innehållit lika många segrar, men laget besegrade ändå favorittippade Frankrike när man vann på straffar. Norge har dock besegrat Danmark i semifinal två gånger tidigare och i kväll kan det bli en repris. Evan Pellerud var tränare vid båda dessa tillfällen.

I kväll saknar Norge Vesterbekkmo i laget, medan alla danskorna är spelklara.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 25 juli, 2013