Damernas Fotbolls-EM: Sista matcherna i grupp C

Att Frankrike vinner grupp C i damernas Fotbolls-EM är i princip redan avgjort, men vem mer som tar sig vidare till kvartsfinal återstår att se. Spelbolagen tippar i alla fall vinst för Frankrike och Spanien i kvällens matcher.

Det blev relativt stora skrällar i går när Norge vann mot Tyskland och Island mot Nederländerna, tvärtemot vad oddsen talade. Att Island skulle nå kvartsfinal hade de själva små förväntningar om, men nu kommer de alltså att möta antingen Sverige eller Frankrike i sin nästa match.

Frankrike – England och Ryssland – Spanien

I kväll avgörs de sista matcherna i gruppspelet när Frankrike möter England och Ryssland möter Spanien i Grupp C. För Frankrikes del spelar resultatet mot England egentligen en mindre roll, men NordicBet tror ändå att det blir Frankrike som tar hem detta och sätter oddset till 1.90 för vinst till Frankrike och 3.50 för vinst till England. Vinner England går laget direkt vidare till kvartsfinal, så engelskorna har mycket att kämpa för.

Även Ryssland går till kvartsfinal i damernas Fotbolls-EM vid en vinst, men NordicBet sätter inte sin tilltro till detta. Oddset är satt till 6.00 för vinst till Ryssland och 1.50 för seger till Spanien, som därmed ser ut att ta hem andraplatsen i grupp C. Men Ryssland lär ge allt på planen då en seger är ett måste för att gå vidare. Ett spel på oavgjort hos NordicBet ger 3.75 gånger pengarna.

> Lägg ett spel hos NordicBet