Damernas Fotbolls-EM: Tyskland går mot gruppseger

Glädjande nog tog Sverige hem gruppsegern i Grupp A efter 3-1 mot Italien. I kväll är det dags för sista matcherna i Grupp B att spelas, där både Tyskland och Norge är vidare, men där Norge behöver vinna kvällens match mot Tyskland för att bli gruppetta. Spelbolagen tror inte att detta kommer att hända.

Matchstart: 18.00
Tv: Tv4
odds (1 – x – 2):  1.31 – 4.75 – 10.00 (Betsson)

Betsson sätter exempelvis oddset till 1.31 för seger till de regerande mästarna och 10.00 för vinst till Norge. Båda lagen har 4 poäng men Tyskland leder på målskillnad. Båda lagen skulle även kunna bli grupptrea beroende på hur det går i matchen mellan Holland och Island. Däremot är de garanterade att gå vidare, tack vare Danmarks oavgjorda match mot Finland.

Norges tränare Even Pellerud, säger till Uefa att han är imponerad över hur Tyskland har förnyat sitt lag med nya talanger men är beredd att ge dem en tuff match.

Holland-Island

Matchen mellan Island och Holland kan bli spännande då det ser ut som att ett av lagen kniper en av de två bästa tredjeplatserna i grupperna, såvida ett av lagen vinner. Enligt oddsen borde det bli Holland som tar hem segern. Lagen har lika många poäng, men Holland leder på målskillnad.

Island har kanske presterat bättre än vad många har väntat sig i damernas Fotbolls-EM, men att ta hem segern i denna match tror inte Betsson är troligt. Betsson sätter oddset 6.95 för vinst till Island medan oddset för en seger till Holland är satt till 1.50.