Daniel Räms favorit att bli Årets Kock 2013

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Ska de bli fjärde gången gilt för Daniel Räms? Han har nu deltagit i årets kock fyra år i rad men har som bäst kommit på en andra plats. Men inför årets avgörande är han favorit att vinna hos spelbolaget Paf och med Leo Frodell som främsta utmanare.

Det var rådjur och piggvar som tog förhandsfavoriterna till finalen i Årets kock och där är rutinerade tävlingskocken Daniel Räms favorit före Leo Frodell. Och det är också två Stockholmskockar som är favoriter att vinna finalen om man tittar på oddsen från spelbolaget Paf.

Paf ger  2,25 gånger pengarna om Daniel Räms, Räms Mat & Gastronomi, skulle vinna och oddset om 3,50 om Leo Frodell, Storstad, skulle vinna denna tävling som kommer att avgöras den 8:e februari i Stckholm. Både dessa två vann sina semifinaler och gick direkt till finalen medan de övriga kockarna fick tävla om de fyra platserna i sista chansen.

Så säger Paf om tävlingen:
– Det är sällan någon vinner Årets kock i sin första final och Daniel tävlar för fjärde gången, så 2.25 på honom som segrare är riktigt bra, säger Mårten Skånman, PR-ansvarig på Paf i Sverige
.

– Fyra av sex kockar i finalen har sin verksamhet i Stockholm och oddsen talar för att det är härifrån landets vassaste kock kommer jobba 2013, säger Mårten Skånman.

De sex kockar som möts i finalen av Årets Kock 2013 den 8 februari i Stockholm är:

Daniel Räms, Räms Mat & Gastronomi, Stockholm (genom semifinalseger)
Leo Frodell, Storstad, Stockholm (genom semifinalseger)
Martin Hansen, Grand Hotel, Lund
Jesper Bogren, Swedish Taste, Göteborg
Johan Backéus, Restaurang Lux, Stockholm
Martin Brag, Pontus Catering, Stockholm

Odds på finalisterna i Årets kock

Daniel Räms 2.25
Leo Frodell 3.50
Martin Hansen 4.75
Johan Backéus 4.75
Jesper Bogren 5.50
Martin Brag 5.50

Oddsen är hämtade från Paf

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 december, 2012