Davis Cup-final: Spanien favorit

Nu i helgen ska finalen i Davis Cup avgöras mellan Spanien och Argentina. Ett hett möte där Betsson håller Spanien som favorit.

Finalen i Davis Cup kommer att spelas mellan den 2:a och 4:e december och att Betsson håller Spanien som stora favoriter mot Argentinaet är inte så konstigt med tanke på att alla fyra i Spaniens lag är rankade topp 30. Dock slog Argentina ut förra årets vinnare Serbien med 3-2, så Argentina kan ge Spanien ett tuff kamp.

Först ut är matchen mellan världstvåan Rafael Nadal och Eduardo Schwank som är rankas 143:a, ett möte där Betsson inte helt förvånande håller Nadal som stor favorit till 1.04 gånger pengarna.

Då Nadal är en så stor favorit och odiskutabel vinnare i den första matchen kan David Ferrer ge Spanien en drömöppning mot Juan Martin Del Potro. En match där Betsson håller 5:e rankade Ferrer som favorit till 1.50 gånger pengarna.

I Öppningsmatcherna är det Spanien som är favoriten och om Spanien vinner finalen så ger Betsson 1.17 gånger pengarna.

Gå till Betsson

Odds för finalen i Davis Cup mellan Spanien och Argentina

14:00 Rafael Nadal – Juan Monaco 1.04 – 10.50
16:00 David Ferrer – Juan Martin Del Potro 1.50 – 2.55

Vinnarodds

Spanien – 1.17
Argentina – 5.00

Gå till Betsson för att se ännu fler odds för finalen i Davis Cup

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 december, 2011