Deltävling två i Schlagerfestivalen

I förra veckans deltävling i Schlagerfestivalen 2009 blev det en hel del skrällar som ingen riktigt hade tippat på förhand. Storfavoriten och rutinerade Shirley Clamp kom sist medan ett nytaggat Alcazar och en förvånad Emilia blev kvällens vinnare. Det största utropstecknet var dock Caroline af Ugglas som med sin ”Snälla Snälla” blev internationella juryns val. Ett utfall som garanterat inte många hade trott på förhand.

Imorgon drar deltävling två i Skellefteå igång där storfavoriten Måns Zelmerlöw ställer upp med låten Hope & Glory. En tippad vinnare. Det övriga startfältet består av nyagamla  Lili & Susie, Lasse Lindh & Bandet, Jennifer Brown, H.E.A.T, Markoolio, Amy Diamond och Cookies n Beans med Frida Öhrn i spetsen.

De felsta av spelbolagen har som ovan nämnt Måns som bergsäker etta. Den andra platsen direkt till final är oviss och den internationella juryns val är omöjlig att spekulera u. Förra veckans utslag talar för fler otippade vinnare och favoritskapet bör vara nervösa.

Vinnarodds från Unibet

Måns Zelmerlöw – 1,20
Lili & Susie – 2,00
Amy Diamond – 2,50
Markoolio – 3,00
H.E.A.T – 5,00
Jennifer Brown – 5,50
Cookies’n Beans – 10,00
Lasse Lindh och Bandet – 20,00

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 13 februari, 2009