Detta händer år 2013

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Nu börjar det nya året närma sig med stormsteg och Betsson blickar in i framtiden för att spå utgången av de största händelserna som sker år 2013.

–  Att summera året som gått känns nästan som en övermäktig uppgift. 2012 har på många sätt varit en känslomässig berg- och dalbana där vi bland annat fått uppleva prinsessan Estelles ankomst till världen, ytterligare en tidig sorti ur ett fotbolls-EM, ett makalöst OS och en rad idrottsbragder. Enligt våra experter råder det inga tvivel om att 2013 kommer bli minst lika minnesvärt. Inte minst för landets rojalister som enligt oddsen får anledning att fira inte en utan hela fyra gånger det kommande året, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

År 2013 blir kungligt

Enligt Betsson blir 2013 lite av ett kungligt år med en prinsförlovning och två prinsessgraviditeter. Enligt oddsen kommer nämligen prins Carl-Philip att förlova sig med sin Sofia och både kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine blir gravida. Dessutom byter fotbollskungen Zlatan Ibrahimovic klubb igen och ett spel på detta ger 1,30 gånger pengarna.

Andra händelser som Betssons oddslista innehåller är att X-factor läggs ned, att Måns Zelmerlöf fortsätter som programledare för Allsång på Skansen och att iPad Mini 2 lanseras.

Betsson spår även vinnaren av Allsvenskan 2013 som blir AIK, även om det även finns viss tilltro på Elfsborg IF.

> Besök Betsson och se vad som kommer att hända under 2013

Skribent: Caroline_a

Skriven den 20 december, 2012