Djurgården möter Norrköping

Tabelläget skvallrar om att matchen på Stockholm Stadion ikväll kommer bli en ganska medioker historia. Allsvenskans två formsvagaste lag möts och poängen har nog aldrig varit viktigare. Frågan kvarstår dock vem som drar det längsta strået.

Lagen har tillsammans efter EM-uppehållet tagit en poäng och har en målskillnad på 7 gjorda och 22 insläppta. Spelbolagen hade Djurgården som förslag till SM-guldet och exempelvis gav :Bet365: oddset 6 gånger pengarna för att stockholmarna skulle vinna Allsvenskan. Idag är det i stort sätt samma odds för att de skall åka hur serien.

Djurgården har inte vunnit sen den 28:e april men hålls ändå som favoriter i kvällens match. Norrköping är inte mycket bättre och kommer inte ha mycket att säga till om ifall bollen faktiskt skulle rulla Djurgårdens väg.

Bästa oddsen för kvällens match:

1: 1,55 – :Sportingbet:
X: 3,90 – :Expekt:
2: 6,75 – :Expekt:

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 5 augusti, 2008