Djurgården och Hammarby åker ur Allsvenskan

Expekt.comExpekts odds på nedflyttningsstriden är skoningslös läsning för stockholmsklubbarnas fans.
– Vi har Örgryte som klar favorit att ta kvalplatsen, menar Dan Vikman, informationschef på Expekt, inför ödesmatchen Djurgården-ÖIS.

Inför de tre sista omgångarna är Djurgården sist med 20 poäng, Hammarby har 22 och Örgryte 23 poäng.

Lördagens match mellan Dif och Öis på Stockholms stadion är en sexpoängsdrabbning med stora bokstäver. Hammarby möter guldjagande AIK på söndagen.

:Expekt: har satt odds på vilket lag som tar kvalplatsen av de tre och spelbolaget håller Örgryte som klar favorit att undvika direkt nedfllyttning. Oddset på att Öis tar 14:e platsen är 1.40 medan samma spel på Hammarby ger 2.75. Djurgårdens odds är hela 6.00.

Djurgården ger bara 1.04 i odds om man slutar på 15:e eller 16:e plats. Hammarby ger här 1.30 medan Örgryte betalar 2.40 gånger pengarna.

– Vi tror inte på Djurgården eller Hammarby. Örgryte har avgörandet i egna händer och har en mycket bättre form än stockholmsklubbarna.

– Öis har ju tagit 15 poäng i sina åtta senaste matcher samtidigt som Hammarby bara mäktat med tre poäng och Djurgården sex på lika många matcher. Mer behöver egentligen inte sägas, säger Dan Vikman på Expekt.

Här är bottenlagens avslutningsprogram

Örgryte:Djurgården b, Elfsborg h, Gefle b
Hammarby: AIK h, Trelleborg b, Häcken h
Djurgården: Örgryte h, Helsingborg b, Kalmar FF h

Allsvenska nedflyttningsstriden – så sitter oddsen:

Slutar Djurgården på 14:e plats?
Ja 6.00
Nej 1.04

Slutar Hammarby på 14:e plats?
Ja 2.75
Nej 1.30

Slutar Örgryte på 14:e plats?
Ja 1.40
Nej 2.40

Odds från :Expekt: