Dopingskandal innebär återbetalning till spelarna

I samband med cyklisten Alberto Contadors positiva dopingtest har Betsson valt att betala ut vinster till alla de spelare som la ett spel på Andy Schleck som vinnare av årets Tour de France.

Beslutet kommer flera månader efter att Betsson betalat ut vinstpengar på Contador som segrare. Betsson tror däremot att Contador slutligen kommer att frikännas och tillåtas att delta i nästa års Tour de France.

?Om det är så att det föreligger en osäkerhet om vem som slutligen kommer att utses som vinnare av en tävling tar vi alltid beslut till fördel av spelarna. Vi har därför valt att betala ut till de som spelade på Andy Schleck som slutlig vinnare av Tour de France,? säger Thomas Bertilsson, PR-ansvarig på Betsson.

Betsson kommer också att betala ut till alla som spelade på att Andy Schleck, Denis Menchov och Samuel Sanchez skulle sluta topp 3 eftersom en eventuell diskvalificering också påverkar detta spel.

:Betsson: har i samband med denna dopingincident valt att sätta upp spel på om Contador kommer att tillåtas att delta i nästa års upplaga av Tour de France. Oddsen på Contadors deltagande ligger på 1.75, medan oddsen på att han inte står på startlinjen nästa år är 1.95.