Dotter oddsfavorit inför deltävling 3 i Schlagerfestivalen

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.

På lördag är det dags för deltävling 3 i Schlagerfestivalen. Oddsen talar för att Dotter ta sig vidare till finalen men därefter är det ovisst i kampen om den andra finalplatsen.

I de tidigare deltävlingarna har vi haft en solklar favorit att gå vidare till Schlager-finalen och förra veckan tom två favoriter. Inför lördagens deltävling 3 i Malmö är de dock mer ovisst.

Spelbolaget LeoVegas håller dock Dotter som en förhandsfavorit att gå vidare med bidraget ”Cry” till oddset 1,40 gånger pengarna. De två återkommande artisterna Mendez med bidraget ”Everyday ” och Jessica Andersson med bidraget ”Party Voice” är de främsta favoriterna att slåss om den andra finalplatsen då spelbolaget ger 1,80 respektive 1,95 gånger pengarna. LeoVegas håller även Martin Almgren med bidraget ”A Bitter Lullaby” som en trolig finalist till oddset 2,15 gånger pengarna.

Klart är att vi har en mycket spännande final framför oss på lördag.

Gå till LeoVegas för att betta på din favorit

Oddsen att gå vidare till finalen från deltävling 3

Dotter – 1,40
Mendez – 1,80
Jessica Andersson – 1,95
Martin Almgren – 2,15
Kalle Moraeus & Orsa Spelmän – 4,50
Moncho – 4,50
Barbi Escobar – 6,50

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 februari, 2018