?35 blev ?67 573 för Betwayspelare

Betway.comSandis Ozols från Lettland hade aldrig ens kunnat föreställa sig hur det är att vara rik. Nu vet han dock hur det känns! Sandis är nu sanslösa ?67 573 rikare efter att ha lagt en ackumulator med endast ?35,35 i insats hos Betway.

25-årige Sandis lade en ackumulator 15 med oddset 1 911,54 på en rad olika sporter, vilka inkluderade ishockey, fotboll, tennis, amerikansk fotboll och dart. Sandis val var briljanta eftersom hans insats på ?35,35 gav honom en vinst på otroliga ?67 573,10!

Sandis, som jobbar som chef på en pantbank har spelat på sport hos Betway sedan september 2006, och är en stor anhängare av tennis, ishocky och basket.

På frågan om vad han gjorde när det stod klart att han vunnit stort, svarade han att han hade vaknat tidigt för att titta på den sista av hans valda matcher.

Trots att det var tidigt på morgonen piggnade Sandis till snabbt, då de gick upp för honom att hans banksaldo växt med ofattbara ?67,573.10!

När chocken av att vinna stort lagt sig planerar han att köpa en lyxigare bil, investera en del av pengarna, och (hans flickvän kommer att sväva på moln över detta) gifta sig!

Grattis Sandis…stora ackumulator-spel kan verkligen löna sig!

Upprepa bedriften på Betway