El Clasicó, årets hetaste match

Så var det äntligen dags. Matchen vi alla väntat på i flera veckor, matchen som gör att hela Europa står stilla. Real Madrid gästar Camp Nou för att ta sig an Barcelona i 90 minuters ren och skär kamp.

Det är som upplagt för en ordentlig föreställning. Barcelona slog Inter hemma i Champions League i tisdags med klara 2 – 0, och det med båda sina stjärnforwads på bänken. Både Messi och Zlatan fick vila för att fokusera helhjärtat på matchen mot Real Madrid. Madridlaget å andra sidan har precis fått tillbaka skadade Ronaldo som fick ett gäng minuter att spela i Champions League för att få tillbaka lite spelkänsla. Real Madrid fick ”bara” 1 – 0 mot FC Zurich.

Att matchen i sig blir något ut över det vanliga, det har vi vetat om under en längre tid. Inga lag i Europa har lyckats få fram sådana uppställningar som de båda spanska lagen har idag. Guardiloas manskap är mer likt ett europeiskt dreamteam än ett klubblag och Real Madrid är inte långt efter. Matchoddsen talar extremt för Barcelona så ni som har ert hjärta hos Real Madrid och tror på seger har fina siffror att satsa pengarna emot. 4,10 gånger pengarna på vinst för Real Madrid är inte något man ser varje dag.

För er som vill se matchen finns flera alternativ som kan ses här ovan. För er som har Canal Plus eller Tv4 Sport i ert abonnemang är det bara att trycka in kanalen på tvn.

Barcelona – Real Madrid – 29/11 klockan 19:00

odds från :unibet:

1: 1,90
X: 3,75
2: 4,10