Elfsborg favorit mot Floriana i Europa League

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Elfsborg har en till synes lätt uppgift när de möter det maltesiska laget Floriana i returen i Europa League-kvalet. Den första matchen vann Elfsborg enkelt med 8-0 och oddsen talar för ytterligare en enkel seger för Borås-laget.

Matchstart: 17:30

Det som talar emot Elfsborg är att de endast har tagit ett poäng sedan Allsvenskan drog igång efter uppehållet under Fotbolls-EM. Först åkte de på en förlust mot Åtvidaberg med 5-1 och endast 0-0 mot Mjällby senast. Att de har med en 8-0 seger mot Floriana gör att de kan spela utan press och kan slappna av, vilket ibland kan vara en nackdel. På bortaplan dessutom.

Allt annat än en vinst för Elfsborg kan anses som en skräll med tanke på att bland annat Unibet ger 1,12 gånger pengarna om Elfsborg vinner och 15,00 gånger pengarna om hemmalaget Floriana skulle vinna matchen.

Elfsborgs två senaste möten i Allsvenskan
2012-07-08 IF Elfsborg – Mjällby AIF 0 – 0
2012-06-30 Åtvidabergs FF – IF Elfsborg 5 – 1

Odds för Floriana mot Elfsborg i kvalet till Europa League

< ?php $bet_obj_array = array(56581); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 juli, 2012