Elfsborg stor favorit mot Gefle

I kväll möter Elfsborgs IF Gefle IF hemma på Borås Arena. Elfsborg är obesegrade denna säsong på hemmaplan och är klar favorit även i kvällens möte. Skulle Elfsborg vinna i kväll så går de upp på samma poäng som Malmö FF i toppen av serien.

Matchstart: 19:05
TV: C More
Livestreaming: CSports

I den Allsvenska toppstriden så är det fortfarande jämnt mellan lagen även om Malmö FF har gjort ett ryck i toppen. Men Elfsborg har fortfarande möjlighet att haka på och vid vinst i kväll mot Gefle så går de upp i delad ledning, räknat i poäng.

På hemmaplan är med andra ord Elfsborg säkerheten själva och kvällens match väntas inte bli något undantag. Spelbolaget Betsson ger låga 1,35 gånger pengarna vid en hemmaseger till Elfsborg och hakar då på Malmö i toppen. Skulle dock Gefle överraska, som i och för sig är ett bättre bortalag än hemmalag denna säsong, så ger spelbolaget 5,00 vid ett oavgjort resultat och höga 8,95 gånger pengarna.

Intressant fakta är att Gefles hemmaplan Strömvallen också har konstgräs som underlag precis som på Borås Arena. Vilket brukar vara en stor fördel för Elfsborg. Men å andra sidan har Gefle endast tagit 13 poäng, tredje sämsta hemmalaget i Allsvenskan, denna säsong.

Få 50 kronor gratis som ny kund hos Betsson

Har du inget konto sedan tidigare hos Betsson så får du 50 kronor gratis om du anger koden: ODDSONLINE som ny kund hos spelbolaget. Ett unikt erbjudande som vi har tagit fram i tillsammans med spelbolaget.

Skapa ett konto hos Betsson och få 50 kronor gratis

Skapa ett konto hos Bwin och se Elitserien livestream i tre månader – gratis

Är du intressera av att se Allsvenskan livestream? Skapa då ett konto hos Bwin och du får CSports i tre månader, helt gratis.

Skapa ett konto hos Bwin för att se Allsvenskan livestream – gratis