Elitloppet: Nuncio klar favorit

På söndag är det dags för årets upplaga av Elitloppet att avgöras. I fjol vann Örjan Kihlström med hästen Magic Tonight och kikar vi på oddsen inför årets lopp är Kihlström favorit igen men med hästen Nuncio.

Inför fjolårets lopp var det ett relativt öppet fält och spelbolagen var inte övertygade om vilka hästar som var favoriter att vinna, om vi följde oddsutvecklingen. Det slutade med att Magic Tonight, med Örjan Kihlström i sulkyn, tog hem loppet och det var en rejäl skräll då ett spel inför loppet gav hela 25,00 gånger pengarna.

Relativt låga odds på att Nuncio vinner årets Elitloppet

Kikar vi på oddsen inför årets lopp så kan vi konstatera att spelbolagen har utsett en klar favorit denna gång. Och det är Örjan Kihlström som väntas ta hem sitt andra raka lopp men denna gång med hästan Nuncio som blev trea i fjol. Ett spel på att Nuncio, och Kihlström, vinner nu på söndag ger just nu relativt låga 2,25 gånger pengarna hos Unibet.

Timoko andrahandsfavorit och Magic Tonight en rejäl outsider

Andrahandsfavorit inför årets lopp är vinnaren från 2014 Timoko med kusken Björn Goop, dock till relativt höga 7,50 gånger pengarna hos Unibet. Skulle Magic Tonight återigen vinna, denna gång med kusken Adielsson, ger det hela 45,00 gånger pengarna.

Här kan du se alla oddsen på Elitloppet hos Unibet