Elitserien: Brynäs favorit att ta andra raka

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Brynäs gav Skellefteå en riktig käftsmäll senast när de vann med hela 6-3 i finalserien till Elitserien, vilket sätter stor press på Skellefteå i kvällens bortamatch. Om historien upprepar sig så vinner Skellefteå, som de gjorde mot AIK, och utjämnar till 1-1 i matcher. Men spelbolagen håller hemmalaget Brynäs som favorit.

Matchstart: 19:00
TV: Tv4

Som vi nämnde inför den första matchen så spelar målvakterna en mycket stor roll och båda måste vara på hugget i dessa möten. Detta märktes mycket tydligt när Niklas Svedberg i Brynäs gång på gång stod emot Skellefteås starka offensiv. Och trots att Skellefteå tryckte på och hade det mesta av spelet var det Brynäs som gjorde både 1-0 och 2-0 i den första perioden. Där Skellefteås Joacim Eriksson borde ha gjort ett bättre ingripande på det andra målet. Och det kom att prägla resten av matchen där Skellefteå aldrig var riktigt nära, trots många utvisningar för Brynäs del.

I den andra matchen så väntas det bli minst lika grinigt och tufft spel som i den första matchen. Skellefteå var lite väl offensiva och gick bort sig ibland vilket banade vägen för snabba kontringar till Brynäs, som var skoningslösa. Frågan är om Skellefteå har lärt sig en läxa nu.

Brynäs knappa favoriter

Spelbolagen tror dock på en knapp seger till hemmalaget Brynäs och Betsson ger 2,15 för en hemmavinst till Brynäs och 2,95 gånger pengarna för en bortavinst till Skellefteå.

Här hittar du spelschemat och oddsen för resten av finalserien

< ?php $bet_obj_array = array(53190); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 april, 2012