bet365

Elitserien: Dagens matcher i Elitserien

:elitserien-ikon:I Elitserien har vi ett tungviktmöte mellan HV71, som inte har vunnit en match än så länge, mot Färjestad. Förutom det har vi Luleå mot Djurgården och Linköping mot Skellefteå att se fram emot. Kolla in de bästa oddsen just nu.

19:00 Luleå – Djurgården

Luleå och Djurgården är två lag som förväntas slåss i mitten av tabellen i år, men Djurgården har inlett bäst hittils. En spännande match med andra ord. Luleå är favorit i dagen match i kraft av hemmalag hos :expekt: till 2.15 gånger pengarna.

19:00 Linköping – Skellefteå

Linköping har inlett säsongen bra och ligger tvåa i serien efter två vinster och ett oavgjort. Skellefteå har än så länge bara skrapat hem två poäng. Linköping hemma ser ut att bli dakgens säkraste spel och både :Bet24: och :betsson: ger oddset 2.00 för en hemmavinst.

19:00 HV71 – Färjestad

HV71 ligger än så länge sist i serien utan poäng, trots att de har spelat tre match. Ska det bli en fiosko start för HV71? Färjestad vill gärna se till att denn trend forsätter. Men på Kinnarps Arena i Jönköping blir det alltid ett stort tryck och frågan är om det är hemmalaget som kommer att känna mest press.
En svårtippad match med andra ord där oddsen talar för hemmalaget och :ladbrokes samt :nordicbet: har de bästa oddsen till 2.25. För bortalaget hitta du de bästa oddsen hos :betsson:: till 2.70.

19:00 Timrö – Växjö Lakers

Det ska bli intressant att se om Växjö kan rå på Timrå och skicka ned dem i tabellen. Hittils har ingen av lagen vunnit en match. :ladbrokes: tror dock att hemmalaget Timrå vinner till oddset 2.05.

19:00 MODO – AIK

MODO och AIK är två lag som kommer att få slåss i slutet av tabellen och för sin överlevnad i Elitserien. Det betyder att det är ett viktigt möte mellan två lag som båda trånar efter poäng. MODO har överraskat när de vann mot Djurgården på bortaplan med 4-1, något som AIK misslyckades med.
Det gäller att Viktor Fasth inte tappar humören, igen, och spikar igen för AIK. :nordicbet: tror dock på en seger till MODO med oddset 2.05.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 september, 2011