Elitserien: Höga odds för en vinst till AIK ikväll

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Vi fortsätter att följa den spännande slutspelssemifinalerna i Elitserien mellan Skellefteå och AIK. Efter två tuffa möten och 1-1 i matcher så ska de nu avgöras vilket lag som greppar tag i denna semifinal där oddsen från spelbolagen talar för ytterligare en Skellefteå-seger.

Matchstart: 19:00
TV: Tv4 Sport, Canal+, CSports

Som ny kund hos bwin får du CSports i tre månader gratis samt 500 kronor i bonus om du gör en insättning och spelar för minst 200 kronor.

Trots att spelbolagen ger Skellefteå en stor fördel inför detta spännande semifinalmöte så har AIK pressat Skellefteå. I den första matchen så kunde AIK vinna relativt enkelt med 4-1, trots bortaplan och med oddsen emot sig. Det senaste mötet vann Skellefteå på AIK:s hemmaplan och vi fick vänta ända till den 111:e minuten, i den 6:e perioden, innan avgörandet kom av Skellefteås Jimmie Ericsson. Och det var den tredje längsta matchen i slutspelets historia, som ger en bra bild om hur jämnt detta möte är.

Trots att lagen har varit jämna rent spelmässigt så tror inte spelbolagen på AIK när de återigen gästar Skellefteå på Skellefteå Kraft Arena ikväll. Oddsen för en AIK-vinst är höga till 3,70 gånger pengarna som du hittar hos både Betsafe och Nordicbet. Ett trevligt och spelbart odds med tanke på vad AIK hittills har presterat.

Odds för Skellefteå mot AIK i Elitserieslutspelet

< ?php $bet_obj_array = array(52605); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 30 mars, 2012