Elitserien: Höga odds för en vinst till AIK ikväll

Vi fortsätter att följa den spännande slutspelssemifinalerna i Elitserien mellan Skellefteå och AIK. Efter två tuffa möten och 1-1 i matcher så ska de nu avgöras vilket lag som greppar tag i denna semifinal där oddsen från spelbolagen talar för ytterligare en Skellefteå-seger.

Matchstart: 19:00
TV: Tv4 Sport, Canal+, CSports

Som ny kund hos bwin får du CSports i tre månader gratis samt 500 kronor i bonus om du gör en insättning och spelar för minst 200 kronor.

Trots att spelbolagen ger Skellefteå en stor fördel inför detta spännande semifinalmöte så har AIK pressat Skellefteå. I den första matchen så kunde AIK vinna relativt enkelt med 4-1, trots bortaplan och med oddsen emot sig. Det senaste mötet vann Skellefteå på AIK:s hemmaplan och vi fick vänta ända till den 111:e minuten, i den 6:e perioden, innan avgörandet kom av Skellefteås Jimmie Ericsson. Och det var den tredje längsta matchen i slutspelets historia, som ger en bra bild om hur jämnt detta möte är.

Trots att lagen har varit jämna rent spelmässigt så tror inte spelbolagen på AIK när de återigen gästar Skellefteå på Skellefteå Kraft Arena ikväll. Oddsen för en AIK-vinst är höga till 3,70 gånger pengarna som du hittar hos både Betsafe och Nordicbet. Ett trevligt och spelbart odds med tanke på vad AIK hittills har presterat.

Odds för Skellefteå mot AIK i Elitserieslutspelet

< ?php $bet_obj_array = array(52605); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>