Elitserien i Handboll bjuder två intressanta matcher

Redbergslid – H 43

Bägge lagen har haft en tung säsong hittills och har inte placerat sig bättre än 12 respektive 13 bland lagens totalt 14 lag. Bara Lindesberg har kammat hem mindre poäng. Att H 43 skall ta några poäng i den här matchen ser vi som osannolikt då de kommer in i matchen med seriens sämsta formkurva. Fem förluster på de fem senaste matcherna räcker inte för att ens slå 12:an i serien, dessutom på deras hemmaplan. :Unibet: betalar 1,50 för vinst för Göteborgslaget vilket i vissa ögon kan ses som ett ganska dåligt hemmaodds med tanke på förutsättningarna.

Skövde – Drott

Inte heller Skövde eller Drott har väl fått den starten man kunde hoppas på när det kommer till årets upplaga av handbollens elitserie. Båda lagen får anses som mittenlag där Skövde återfinns på en 8:e plats medan Drott hittas på en 10:e plats. Skövde går in i matchen med något bättre form och har dessutom en hemmaplan i ryggen. Visserligen åkte man på en storförlust mot Sävehof i förra omgången som kan oroat lite men Sävehof är å andra sidan väldigt starka i årets upplaga av serien. Drott däremot kommer med två förluster i bagaget där senaste kom mot Kristianstad i en uddamålsförlust. Tungt säger vi och tror inte Drott står emot Skövde i kvällens match. Bäst hemmaodds hittar vi hos :Expekt: på 1,76 gånger pengarna.

Bästa kombinationsspelet i de två matcherna med hemmalaget som segrare i båda striderna ger :Unibet: med 2,63 gånger pengarna.

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 15 november, 2010