Elitserien: I kväll kan Skellefteå ta hem SM-guldet

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Efter tre raka vinster kan Skellefteå avgöra SM-finalen i kväll. Trots att Luleå lyfte sitt spel ytterligare ett snäpp senast räckte dem inte till på bortais. I kvällens hemmamatch tror spelbolagen på en stenhård kamp och med Luleå som knapp favorit.

Matchstart: 19:00
TV: Kanal 5
Livestream: CSports
Odds (1-X-2):  2,40 – 3,70 – 2,60 (NordicBet)

Mycket står på spel i kvällens match för Luleås del. Förlust och SM-guldet går till Skellefteå. Men Luleå visade senast, trots bortais, att man kan stå upp mot Skellefteå. Trots det var det hemmalaget som visade effektivitet när man fick chansen, något som Luleå hade svårt med trots att man spelade i Skellefteås zon i stora delar av matchen.

Med tanke på vad Skellefteå har visat i denna finalserie och i slutspelet är det inte mycket som talar för att Luleå kan hämta upp det 0-3 underläge, en psykisk börda som kan fälla laget i kväll. Dessutom var det Skellefteå som tog hand om taktpinnen när man gästade Luleå i Coop Norrbotten Arena senast i finalserien. En match som Skellefteå vann med 4-2 till slut.

Luleå knapp favorit i kväll

Kollar man på oddsen från spelbolagen så väntas det bli en jämnt möte i kväll, trots allt. Ett spel på hemmalaget Luleå som vinnare ger oddset 2,40 gånger pengarna hos NordicBet, och är därmed knapp favorit. Motsvarande spel på Skellefteå som vinnare ger 2,60 gånger pengarna hos spelbolaget.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 april, 2013