Elitserien: Kan Modo rubba Färjestad och ta andra raka?

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Modo ska i kväll fortsätta sitt ?omöjliga uppdrag?, att vinna fyra raka mot Färjestad i kvartsfinalen i Elitserieslutspelet. Man ska också göra det på bortais där Färjestad är stor favorit om man kollar på oddsen.

Matchstart: 19:00
TV: C More Sport
Livestream: CSports
Odds (1-X-2): 1,70 – 4,10 – 4,25 (Unibet)

Inget annat lag har tidigare lyckats med bedriften att ta igen ett 3-0 underläge i en kvartsfinal i Elitserieslutspelet, därmed är det en oerhört tuff uppgift som Modo står inför. Vinner de i kvällens bortamöte, och andra raka, är de dock halvvägs dit.

Senast ledde Färjestad komfortabelt med 3-0, för att sedan tappa ledningen och förlora med uddamålet i sudden. Det är misstag som Färjestad inte får göra igen och med det grundspel och inställning som detta lag besitter är det mycket som ska till för att Modo vinner kvällens möte.

Kollar man på oddsen från spelbolagen är Färjestad också klar favorit hemma i Löfbergs Lila Arena och spelbolaget Unibet ger låga 1,70 gånger pengarna vid en seger. Ett spel på Modo i denna måstematch ger oddset 4,25 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 mars, 2013