Elitserien: Linköping och Luleå kan ta greppet om en semifinalplats

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kvällens Elitserieslutspel har vi två mycket spännande matcher att se fram emot när Linköping tar emot HV71 hemma i Cloetta Center och Frölunda tar emot Luleå på hemmais i Scandinavium. Oddsen från spelbolaget betway talar för två oerhört jämna möten.

Linköping – HV71

Matchstart: 19:00
TV: C More
Livestream: CSports
Odds (1-X-2): 2,40 – 3,70 – 2,60 (betway)

Efter en riktig käftsmäll i det första mötet i kvartsfinalserien mot HV71, då man förlorade med hela 6-0, är Linköping nu tillbaka på banan. Med två raka segrar i bagaget leder man nu kvartsfinalserien med 2-1 och kan ta ett fast grepp om en semifinalplats i kväll hemma i Cloetta Center.

Efter att ha tagit en oerhört viktig bortaseger, 5-4 efter suddsen, kan nu Linköping gå upp till 3-1 i matcher. Senast man mötte HV71 hemma i Cloetta Center blev det en 6-1 vinst till Linköping. Spelbolagen tror dock på en jämn match i kväll och betway ger 2,40 vid en hemmasger och 2,60 om HV71 tar chansen att utjämna till 2-2 i denna spännande kvartsfinalserie.

Frölunda – Luleå

Matchstart: 19:00
TV: C More
Livestream: CSports
Odds (1-X-2): 2,50 – 3,70 – 2,50 (betway)

Det andra mötet för kvällen i SM-slutspelet ska avgöras mellan Frölunda och Luleå. Efter tre spelade matcher leder Luleå med 2-1 där hemmaplan har varit den avgörande faktorn. I kvälls möte är det Frölunda som har hemmaplan, i Scandinavium, och om man ska gå efter de tre tidigare mötena så är det Frölunda som har en fördel i detta möte. Kollar man dock på oddsen från betway väntas det bli en oerhört jämnt möte. Spelbolaget ger 2,50 gånger pengarna oavsett vilket av dessa två lag som går segrande ur mötet innan full tid. Ett oavgjort resultat ger 3,70 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 mars, 2013