Elitserien: Linköping till semifinal?

Vi fortsätter att följa kampen i Elitserieslutspelet och kvartsfinalerna. I dag har Linköping chansen att bli det tredje laget att ta sig till en semifinal och i kampen mellan Luleå och Frölunda är det återigen hemmalaget som är klar favorit.

HV71 – Linköping

Matchstart: 19:00
TV: Kanal5
Livestream: CSports
Odds (1-X-2): 1,90 – 4,00 – 3,45 (Paf)

I går vann Färjestad över Modo och kommer därmed att ta plats i en semifinal. Linköping kan även de bli klara för semifinal om de vinner mot HV71 idag, efter ytterligare en övertidsseger i det föregående mötet. För att vända denna kvartsfinal måste HV71, som hade kontroll över den föregående matchen med 3-1 en ledning, sluta ta dumma utvisningarna och med slarvet som bjöd in Linköping i matchen.

HV71 har hemmaplan i kvällens möte och trots att de är favorit i mötet väntas återigen en jämn match. Bland annat ger Paf oddset 1,90 vid en hemmaseger till HV och hela 3,45 gånger pengarna om Linköping återigen vinner och avgör denna kvartsfinalserie.

Luleå – Frölunda

Matchstart: 19:00
TV: C More
Livestream: CSports
Odds (1-X-2): 1,75 – 4,00 – 4.,0 – (Paf)

I mötet mellan Luleå och Frölunda står det 2-2 efter fyra spelade matcher. I alla fyra mötena är det hemmalaget som har vunnit och kollar man på oddsen tror även spelbolaget Paf på ett sådant utfall i kvällens möte, där Luleå är favorit till oddset 1,75 gånger pengarna. Ett spel på gästande Frölunda ger oddset 4,10 hos spelbolaget.