Elitserien: Luleå är knapp favorit mot AIK

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Ikväll har vi åter ett hett kvartsfinalsmöte mellan AIK och Luleå i Elitserieslutspelet. AIK har nu kopplat greppet efter vinsten senast vilket innebär 2-1 i matcher och kan vid en vinst ikväll sätta Luleå i en mycket svår sits. Oddsen från spelbolaget talar för en knapp bortaseger till Luleå.

När Luleå gästar AIK på hovet ikväll kommer de att få göra de utan Chris Abbott som fortfarande är avstängd efter den vårdslösa tacklingen på AIK:s Rastislav Pavlikovsk. Efter tacklingen har inte heller Pavlikovsk återkommit i AIK:s trupp och det är osäkert om när han kommer tillbaka.

AIK kan ta ett jättekliv mot en semifinal vid en vinst hemma i Hovet ikväll. Oddsen från spelbolagen talar för en oerhört jämn match men med en liten fördel till bortalaget Luleå där bland annat spelbolaget Paf ger det högsta oddset till 2,65 gånger pengarna.

Spelschema för slutspelet >

< ?php $bet_obj_array = array(51728); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 mars, 2012