Elitserien: Luleå – Färjestad

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

I går tog Skellefteå kommandot i semifinalserien mot Linköping i Elitserieslutspelet och har nu 3-1 i matcher. I kväll kan Luleå göra detsamma när de tar emot Färjestad.

Matchstart: 19:00
TV: C More
Livestreaming: CSports
Odds (1-X-2): 2,00 – 3,75 – 3,35 (Paf)

Luleå inledde semifinalserien mot Färjestad starkt, med två raka vinster. Dock vann Färjestad det senaste mötet, med 4-1, och reducerade till 2-1 i matcher. Luleå har imponerat hittills i slutspelet och är också favorit i dagens match på hemmais. En vinst i kväll för Luleå och man har en fot i finalen. Nyckelspelare för Färjestad är målvakten Alexander Salak som stod för en bra insats senast, men som inte var på topp i de två inledande matcherna mot Luleå i semifinalserien.

Kollar man på oddsen från spelbolagen så är Luleå som sagt favorit. Ett spel på hemmalaget Luleå ger bland annat 2,00 gånger pengarna hos Paf. Motsvarande spel på Färjestad som vinnare ger spelbolaget relativt höga 3,35 gånger pengarna.

Ett tufft läge för ett Färjestad som behöver vinna i kväll.

Nedsläpp i denna match är klockan 19:00 och mötet kan du följa C More Sport eller på webben i hos CSports.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 april, 2013