Elitserien: oddsen för slutspelet

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Idag är det dags för den första slutspelsomgången i Elitserien. Först ut är seriersegrande Luelå som tar emot AIK hemma samt åttondeplacerade MODO som gästar Skellefteå. Och oddsen talar för två hemmasegrar.

Den första matchen i en slutspelsomgång är alltid väldigt viktig och sätter allt som oftast en prägel för resten hur resten omgången kommer att arta sig. Seriesegrarna Luleå valde AIK som motståndare, dels med tanke på att Lule har vunnit de fyra av de fem senaste mötena. Men alla minns väll hur det slutade för HV 71 när de underskattade AIK. Det betyder att Luleå har pressen på sig att vinna det första mötet.

MODO har haft en svajig säsong och har blandat och gett. Inför säsongen såg det mörkt ut för MODO och det mesta talade för åter en sväng i kvalserien. Men så blev det inte och vägen till slutspelet har varit lång och oviss för MODO och laget blev slutspelsklara i den sista omgången och kommer nu att möta Skellefteå.

Oddsen för de första mötena i slutspelet

*oddsen är hämtade från Paf

Lördag
15:00 Luleå – AIK 1,70 – 3,95 – 4,35
15:00 Skellefteå AIK – MODO 1,70 – 4,05 – 4,25

Söndag
15:00 Brynäs IF – Frölunda 2,20 – 3,75 – 2,90
15:00 HV 71 – Färjestad 2,15 – 3,70 – 3,00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 mars, 2012