Elitserien: oddsen talar för att Brynäs tar SM-guld ikväll

Trots att Skellefteå var favoriter inför finalserien i Elitserieslutspelet så är det Brynäs som har övertygat och leder med 3-0 i matcher inför kvällen möte. Det innebär att Brynäs kan bli svenska mästare om de vinner den fjärde matchen ikväll och oddsen talar till deras fördel.

Matchstart: 19:00
TV: Tv4

Skellefteå spelade mycket bättre senast, jämfört med de två tidigare matcherna, men trots det var det Brynäs som tog ledningen efter ett mycket omdiskuterat mål. En match med mycket intensitet och chanser, speciellt för Skellefteå. Men Niklas Svedberg i Brynäs-målet fortsätter att storspela och ger myror i huvudet på Skellefteå. För att Skellefteå ska kunna vinna kvällens möte, som kan bli det sista, så måste man ha bättre skärpa i avsluten och inte stressa. En uppgift som kan bli övermäktig med tanke på den press som nu ligger på Skellefteås axlar.

Det som talar till Skellefteås fördel är att det finns en risk att Brynäs slappnar av lite, med tanke på deras stora ledning. Något som kunde anas i den föregående matchen. Brynäs har också haft många utvisningar genom hela finalserien, vilket bör betala sig för Skellefteå någon gång.

Oddsen talar för att Brynäs tar hem SM-guldet ikväll

Oddsen för kvällen match talar till hemmalaget Brynäs fördel, där Bet-at-home ger oddset 2,00 gånger pengarna. Men det är en måstematch för Skellefteå och spelbolaget ger intressanta 2,85 gånger pengarna om det skulle bli en bortavinst.

Odds för Brynäs – Skellefteå

< ?php $bet_obj_array = array(53426); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 april, 2012