Elitserien: Sista chansen för MODO ikväll

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Ikväll kommer den sista och helt avgörande omgången i Elitserien att spelas. Och Det är oerhört jämnt och spännande i botten av serien. Flera lag är med och slåss om en plats till slutspelet och vilket lag som slipper kvalserien. Vi har de senaste oddsen från Paf.

Matcherna i den sista omgången startar 19:00 och du kan se alla matcher hos CSports och missa inte att du får CSports i tre månader om du blir kund hos Bwin och spelar för minst 200 kronor.

Tre spännande matcher som avgör bottenstriden

Det betyder att vi med andra ord har tre kokande matcher att vänta med fyra lag som är desperata att vinna. MODO kommer att ta emot Linköping hemma i Örnsköldsvik. Växjö kommer att gästa seriesegrarna Luleå samtidigt som HV 71 spelar hemma mot Djurgården.

Växjö och MODO har en jämn kamp om den sista platsen till slutspelet. Båda ligger på samma poäng, 77, men MODO har fyra måls bättre målskillnad. Det innebär att Växjö måste minst spela oavgjort för att gå vidare, om MODO förlorar sin match mot Linköping.

Just Linköping har också det tufft eftersom de ligger en poäng efter Djurgården i botten av serien, precis under kvalseriestrecket. Dock har Linköping bättre målskillnad, tre mål upp, än Djurgården. Det betyder att Linköping kan klara sig ifrån kvalserien om de spelar oavgjort samtidigt som Djurgården förlorar.

Slaget i botten av Elitserien

Oddsen talar för MODO

Om man tittar på oddsen från Paf så kommer MODO att säkra slutspelsplatsen till 2,15 gånger pengarna, i mötet med Linköping. Skulle MODO vinna matchen så kommer Djurgården att säkra sitt Elitseriekontrakt, oavsett hur det går för i matchen mot HV.

Odds för dagens möten i Elitserien

Oddsen är hämtade från Paf
19:00 MODO Hockey – Linköpings HC 2,15 – 4,05 – 2,80
19:00 Luleå HF – Växjö Lakers HC 2,30 – 3,95 – 2,60
19:00 HV 71 – Djurgårdens IF 1,85 – 4,15 – 3,45

19:00 AIK – Skellefteå AIK 2,85 – 3,90 – 2,15
19:00 Frölunda HC – Färjestad BK 1,80 – 4,00 – 3,75

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 mars, 2012