bet365

Elitserien: Skellefteå favorit i kväll

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert

I söndags var Brynäs oerhört nära att ta hem SM-guldet med fyra raka matcher i Elitserieslutspelet. Men Skellefteå stod på sig och efter en dramatisk sudden avgjorde Skellefteå och reducerade till 1-3 i matcher. I kväll är också Skellefteå favoriter, på hemmaplan, att sätta myror i huvudet på Brynässpelarna och ta andra raka.

Matchstart: 19:00
TV: Tv4

Skellefteå har verkligen chansen på hemmaplan att skaka ett Brynäs som har gått som tåget. Trots ett fortsatt imponerande spela av Brynäs Niklas Svedberg i målet så vann Skellefteå med minsta möjliga marginal, i sudden, efter en tilltrasslad situation framför Brynäsmålet. Dock var det lagkaptenen Jakob Silfverberg som klev fram för Brynäs med två mål. Silfverberg hade också chansen att göra ett hattrick när Brynäs fick en straff i sudden. Silfverberg gjorde allt rätt och överraskade Skellefteås målvakt, men olyckligtvis för Brynäs och Silverberg,träffade han insidan av stolpen. Med andra ord är det mycket små marginaler som avgör dessa möten.

Lee Goren kan vara tillbaka i Skellefteå

Skellefteå har fortfarande Lee Goren på skadelistan och det är fortfarande osäkert om han kommer till spel ikväll. Goren har dock varit med på träningen under dagen och det bådar gott för Kanadensaren som har missat flera matcher i finalserien mot Brynäs.

Oddsen talar för en hemmsvinst till Skellefteå

Inget annat än en tuff och jämn match väntas ikväll och spelbolaget Svenska Spel ger höga 3,10 gånger pengarna om bortalaget Brynäs skulle ta hem matchen och vinna SM-guld. Därmed är Skellefteå favoriter och Svenska Spel ger oddset 1,95 gånger pengarna vid en hemmavinst.

< ?php $bet_obj_array = array(53561); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 april, 2012