Elitserien: Skellefteå klar favorit att ta tredje raka mot Luleå

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kväll har vi en oerhört viktig match för Luleå i SM-finalserien. Med 0-2 i bagaget gästar Luleå Skellefteå i kväll och oddsen från spelbolagen talar till hemmalagets fördel.

Matchstart: 19:00
TV: C More
Livestreaming: CSports
Oddsen (1-X-2):
1.75 3.90 4.10
Att ta hem SM-guldet: 1.10 – 5.75

Spela hos betway

Skellefteå fortsätter sitt segetåg i Elitserieslutspelet. Efter en jämn inledande match i finalserien mot Luleå, som man till slut vann på övertid, tog man även hem segern i det andra mötet, trots bortaplan, och man leder nu med 2-0 inför kvällens hemmamatch. Det är inte mycket som talar för att Luleå kommer tillbaka från 0-2 underläget, som kan drygas ut ytterligare till en nästintill ointagbar 3-0 ledning för Skellefteå.

Luleå fick verkligen kämpa senast på hemmplan och om de ska ha en chans att rubbas Skellefteå i kväll måste de förbättra spelet i offensiv zon och effektivteten. Lättare sagt ett gjort mot ett hårt kämpand Skellefteå som har siktet på Sm-guldet efter två raka finalförluster.

Spelbolagen håller som sagt Skellefteå som klar favorit i kväll och ett spel på Skellefteå som vinnare i kväll ger bland annat relativt låga 1,75 gånger pengarna hos betway. Ett seger till bortalaget Luleå ger höga 4,10 gånger pengarna.

Ser man till vinnaroddsen och vem som tar hem SM-guldet så ger ett spel på Skellefteå som vinnare otroligt låga 1,10 gånger pengarna hos spelbolget.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 april, 2013