Elitserien: Skellefteå till final i kväll enligt spelbolagen

I kväll har Skellefteå möjlighet att på hemmais punktera semifinalserien i SM-slutspelet mot Linköping och ta plats i finalen. Och kollar man på oddsen från spelbolagen är SAIK klar favorit i kvällens match.

Matchstart: 19:00
TV: C More Sport
Livestreaming: CSports
Odds (1-X-2): 1,70 – 3,90 – 4,50 (William Hill)
Odds (1-2): 1,28 – 3,30 (William Hill)

Linköpings enda seger mot Skellefteå i semifinalserien var i den första matcher på Skellefteås hemmais, därefter har Skellefteå tagit tre raka segrar. Alla fyra mötena har avgjorts på sudden death så det har varit en oerhört jämn semifinalserie som har kunnat se helt annorlunda ut.

Med 3-1 i matcher har Linköping en oerhört tuff uppgift att vända detta. I kvällens möte ska de även påbörja upphämtningen på bortais, en uppgift som spelbolagen tror kommer att bli för svår för Linköping och som håller Skellefteå som klar favorit.

1,70 gånger pengarna om Skellefteå avgör under full tid

Ett spel på hemmalaget Skellefteå som vinnare i kvällens match ger låga 1,70 gånger pengarna hos William Hillom, om de avgöra under full tig för engångs skull. Tror du dock att det blir ytterligare ett avgörande på övertid ger ett vinnarspel på Skellefteå 1,28 gånger pengarna hos spelbolaget.

Matchstart är klockan 19:00 och du följer mötet i C More Sport eller på webben livestream hos CSports.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 april, 2013