EM-kval: Odds för play-off-matcherna

:betsson-logo:Tidigare idag lottades vilka lag som kommer att mötas i den avgörande play-off-matcherna till Fotbolls-EM 2012. Det blir flera heta möten och redan nu har Betsson odds för matcherna.

Sverige klarade sig som bekant vidare till Fotbolls-EM genom att bli bästa två när de slog Holland i tisdags. De åtta övriga tvåorna kommer då att få göra upp om de resterande fyra platserna.

Play-off-matcherna till fotbolls-EM 2012 kommer att spelas mellan den 11:e och 12:e november med retur den 15:e november.

Inför det första mötet har :betsson: varit snabba framme med oddsen. Tjeckien anses vara favoriter att vinna hhemma mot Montenegro till åga 1.70. Men Tjeckien är långt ifrån i sina glansdagar, så i detta mötet vet man aldrig hur det kan sluta.

Bosnien-Herzegovina mot Portugal kommer att bli otroligt spännande. Portugal är favorit på förhand men Bosnien kommer att bli en svår nöt att knäcka för Portugal så detta är långt ifrån avgjort på förhand.

Estland gick överranskande nog vidare till play-off och fick (turen?) att möta Irland vilket kommer att resultera i två ovissa möten.

Det hetaste mötet är däremot Turkiet mot Kroatien, två landslag som definitivt har ambitionen och spelet för att gå vidare till EM. Men nu när de möts i play-off så kommer det att bli mycket spännande att se vilket av lagen som drar det längsta strået. Här kommer hemmamatcherna, med all sannolikhet, att bli mycket avgörande, speciellt med tanke på de fotbollstokiga fansen i de båda länderna.

Första mötet i play-off till fotbolls-EM 2012

*odds från :betsson:

Bosnien-Herzegovina – Portugal 2.70 – 3.25 – 2.50

Estland – Irland 2.30 – 3.25 – 2.90

Tjeckien – Montenegro 1.70 – 3.50 – 5.00

Turkiet – Kroatien 2.10 – 3.30 – 3.35