EM-kval: Sverige favorit i mötet mot Liechtenstein

Matchen mellan Sverige och Ryssland slutade oavgjort och till helgen är det dags att samla nya krafter. På söndag är kommer Sverige att möta Liechtenstein och Sverige är storfavorit i matchen.

Matchstart: 12 oktober kl 20:45
TV: Kanal 5
Odds (1 – X – 2): 1,03 – 13,00 – 67,00 (William Hill)

Oddsen talar för att Sverige lätt borde ta tre poäng i mötet mot Liechtenstein på Friends Arena. Att Liechtenstein vinner ger hela 67,00 gånger pengarna hos William Hill medan en svensk seger bara ger 1,03 gånger pengarna.

Liechtenstein kommer närmast från mötet med Moldavien som slutade 0-0, vilket blev ett positivt resultat för Sveriges plats i gruppen. I matchen innan dess så krossade ryssarna Liechtenstein med 4-0, varav två av målen var självmål.

Zlatan kan komma att spela

Sverige har spelat oavgjort i sina matcher. Både mot Österrike och Ryssland blev ställningen 1-1, vilket gör att tre poäng skulle vara välkommet. Eric Hamrén är positiv till att både Zlatan Ibrahimovic och Albin Ekdal kan få speltid i söndagens match, även om Zlatan nog inte är redo för 90 minuter. Ola Toivonen blev skadad i matchen mot Ryssland och räknar inte med spel på söndag.