EM-kvalet: Oddsen på Sverige inför avslutningen

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
EM-kval 2020 - Playoff odds

Två omgångar återstår i EM-kvalet och Sverige har mycket bra förutsättningar att ta en direktplats till EM. Och oddsen är låga från bet365.

Sverige tog en viktig poäng mot Spanien senast i EM-kvalet samtidigt som Rumänien och Norge kryssade. Detta gör att Sverige har allt i sina egna händer. Norge är nu avhängt och det enda laget som kan hota Sverige är Rumänien i kampen om andra platsen bakom redan klara Spanien.

De två matcherna som är kvar på schemat för Sverige är Rumänien borta och Färöarna hemma. Den senaste ska Sverige vinna, alla gånger, men en bortamatch i Rumänien kan bli svår.

För Sverige räcker det med tre poäng mot Färöarna och en poäng mot Rumänien för att säkra avancemang. Men Rumänien möter Spanien på bortaplan i den sista omgången och tar inte Rumänien poäng i den matchen så är Sverige vidare även om man förlorar matchen mot Rumänien.

Lågt odds att Sverige går vidare

Att Sverige går vidare från gruppen ger just nu låga 1,11 gånger pengarna hos bet365. Ett odds som är väldigt talande för Sveriges chanser att gå vidare.

Här kan du spela hos bet365

Att Sverige går vidare från gruppen

Ja 1,11
Nej 7,00

Odds från bet365 den 29 oktober 12:30

Här kan du spela hos bet365

Sveriges spelschema

20:45 15/11 Rumänien – Sverige

20:45 18/11 Sverige – Färöarna

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 oktober, 2019