EM-kvalet: Oddsen på Sverige inför avslutningen

EM-kval 2020 - Sveriges chanser

Två omgångar återstår i EM-kvalet och Sverige har mycket bra förutsättningar att ta en direktplats till EM. Och oddsen är låga från bet365.

Sverige tog en viktig poäng mot Spanien senast i EM-kvalet samtidigt som Rumänien och Norge kryssade. Detta gör att Sverige har allt i sina egna händer. Norge är nu avhängt och det enda laget som kan hota Sverige är Rumänien i kampen om andra platsen bakom redan klara Spanien.

De två matcherna som är kvar på schemat för Sverige är Rumänien borta och Färöarna hemma. Den senaste ska Sverige vinna, alla gånger, men en bortamatch i Rumänien kan bli svår.

För Sverige räcker det med tre poäng mot Färöarna och en poäng mot Rumänien för att säkra avancemang. Men Rumänien möter Spanien på bortaplan i den sista omgången och tar inte Rumänien poäng i den matchen så är Sverige vidare även om man förlorar matchen mot Rumänien.

Lågt odds att Sverige går vidare

Att Sverige går vidare från gruppen ger just nu låga 1,11 gånger pengarna hos bet365. Ett odds som är väldigt talande för Sveriges chanser att gå vidare.

Här kan du spela hos bet365

Att Sverige går vidare från gruppen

Ja1,11
Nej7,00

Odds från bet365 den 29 oktober 12:30

Här kan du spela hos bet365

Sveriges spelschema

20:45 15/11 Rumänien – Sverige

20:45 18/11 Sverige – Färöarna