EM-kvalet play-off: Irland – Bosnien

Irland möter Bosnien i kvällens retur i play-off till EM. Irland har inte bara fördel i kraft av hemmaplan utan har även med sig 1-1 efter det första mötet och oddsen talar för att man säkrar en plats i fotbolls-EM nästa sommar.

Matchstart: 20:45
TV: Kanal 9
Matchodds (1-X-2): 2,50 – 3,10 – 3,10
Att gå vidare: 1,57 – 2,37
Över/under 2,5 mål: 2,50 – 1,50
Att båda gör mål ja/nej: 2,10 – 1,66

Odds från betway >

Irland kämpade till sig ett 1-1 i det första mötet, på bortaplan, mot Bosnien och i kväll ska de två återigen mötas i play-off men denna gång på irländsk mark. Med 1-1 med sig så har Irland en fördel då man säkrar ett avancemang vid 0-0 och om matcher slutar 1-1 så är det förlängning som gäller. Vinner något utav lagen matchen så är de vidare och blir det oavgjort med högre siffror än 1-1 så går Bosnien vidare i kraft av fler bortamål.

Irland får tillbaka viktig trio

Irland stärks av att man får tillbaka tre spelare i denna match; Jon Walters, John O?Shea och Shane Long. Tre spelar som kommer att höja Irland ytterligare.

Irland är klar favorit att avancera till EM

Hemmaplan har varit en avgörande faktor i tidigare play-off och det talar inte minst oddsen för i kväll, då Bosnien var klar favorit i det första mötet. Kikar vi på oddsen från betway så ger ett spel på att Irland vinner mötet 2,50 och låga 1,57 gånger pengarna på att de avancerar till EM.