EM-kvalet play-off: Irland – Bosnien

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Irland möter Bosnien i kvällens retur i play-off till EM. Irland har inte bara fördel i kraft av hemmaplan utan har även med sig 1-1 efter det första mötet och oddsen talar för att man säkrar en plats i fotbolls-EM nästa sommar.

Matchstart: 20:45
TV: Kanal 9
Matchodds (1-X-2): 2,50 – 3,10 – 3,10
Att gå vidare: 1,57 – 2,37
Över/under 2,5 mål: 2,50 – 1,50
Att båda gör mål ja/nej: 2,10 – 1,66

Odds från betway >

Irland kämpade till sig ett 1-1 i det första mötet, på bortaplan, mot Bosnien och i kväll ska de två återigen mötas i play-off men denna gång på irländsk mark. Med 1-1 med sig så har Irland en fördel då man säkrar ett avancemang vid 0-0 och om matcher slutar 1-1 så är det förlängning som gäller. Vinner något utav lagen matchen så är de vidare och blir det oavgjort med högre siffror än 1-1 så går Bosnien vidare i kraft av fler bortamål.

Irland får tillbaka viktig trio

Irland stärks av att man får tillbaka tre spelare i denna match; Jon Walters, John O?Shea och Shane Long. Tre spelar som kommer att höja Irland ytterligare.

Irland är klar favorit att avancera till EM

Hemmaplan har varit en avgörande faktor i tidigare play-off och det talar inte minst oddsen för i kväll, då Bosnien var klar favorit i det första mötet. Kikar vi på oddsen från betway så ger ett spel på att Irland vinner mötet 2,50 och låga 1,57 gånger pengarna på att de avancerar till EM.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 november, 2015