EM-kvalet play-off: Slovenien – Ukraina

Med 2-0 med sig från det första mötet så är spelbolagen säkra på att Ukraina säkrar en EM-biljett trots att det är bortaplan som gäller i kvällens retur mot Slovenien.

Matchstart: 20:45
TV: EuroSport 2
Matchodds (1-X-2): 2,90 – 3,15 – 2,59
Att gå vidare: 8,50 – 1,02
Över/under 2,5 mål: 2,59 – 1,52
Att båda gör mål ja/nej: 2,06 – 1,66

Odds från 24hbet >

Ukraina tog en välförtjänt seger med 2-0 i den första matchen i play-off mot Slovenien, och frågan är om inte segermarginalen borde ha varit större än så med tanke på det övertag som Ukraina hade. Slovenien har inte mycket att sätta emot och hade endast tre avslut, och alla gick utanför.

Det är inte mycket som talar för att Slovenien ska kunna vända på detta. Med tanke på hur uddlösa man var i det första mötet så är det svårt att se hur Slovenien ska kunna göra två mål framåt och samtidigt se till att inte släppa in ytterligare mål bakåt.

Otroligt låga odds på att Ukraina går vidare till EM

Hemmaplan har varit avgörande så här långt för både Irland och Ungern när de gick vidare men kikar vi på spelbolagens odds så tror man inte på någon mirakelvändning. Spelbolaget 24hbet ger visserligen det relativt höga oddset 2,58 på att Ukraina vinner matchen men samtidigt otroligt låga 1,02 på att de säkrar ett avancemang. Motsvarande spel på Slovenien är 2,90 gånger pengarna för en seger i kväll och höga 8,50 på att man går vidare till EM.