Enkel seger för Sverige mot Island i genrepet inför EM

Idag genrepar Sverige inför Fotbolls-EM och kommer att möta Island i en träningsmatch. Frågan är om Sveriges gamla förbundskapten i Island, Lars Lagerbäck, har någon bra taktik för att stå emot Sveriges offensiv. Det tror inte spelbolaget Nordicbet som tror på en enkel seger till Sverige.

Matchstart: 20:15
TV: Tv4
Livestreaming: fotbollskanalen.se

Redan under gårdagen så presenterade den svenska förbundskaptenen Erik Hamrén vilken elva som kommer att ställa upp mot Island senare i kväll. Glada nyheter är att Andreas Isaksson kommer att stå i målet trots den tidigare axelskadan vilket bådar gott inför EM. På grund av Mikael Lustig tidigare skada kommer Andreas Granqvist att spela på högerkanten i försvaret. På vänsterbacksplatsen kommer Behrang Safari, efter mycket om och men, att husera med sina offensiva löpningar och tänk.

En annan spelare som rehabiliterar och som inte kommer att starta matchen är Anders Svensson. Istället kommer Rasmus Elm och Kim Källström att bilda det defensiva mittlåset.

Precis som i träningsmatchen mot Kroatien kommer Ola Toivonen att spela på vänsterkanten och med Johan Elmander skadad så kommer Markus Rosenberg att spela på topp framför Zlatan Ibrahimovic som nummer 10.

Sveriges elva mot Island

Andreas Isaksson
Andreas Granqvist, Olof Mellberg, Jonas Olsson, Behrang Safari
Rasmus Elm, Kim Källström
Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Ola Toivonen
Markus Rosenberg

Oddsen för Sverige – Island

Kollar man på oddsen från spelbolaget Nordicbet så är Sverige stor favorit att vinna. Inte så konstigt med tanke på att Sverige har fem vinster och en oavgjord i de senaste fem mötena lagen emellan och sist lagen möttes var 2007 och då vann Sverige med 5-0. Därmed ger Nordicbet låga 1,30 gånger pengarna om Sverige vinner och 10,00 om Island vinner.

< ?php $bet_obj_array = array(55595); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>