EPL Addicts – appen för dig som älskar Premier League

iPhone NordicBet presenterar: EPL Addicts – ett enklare, smartare och snyggare sätt att följa dina favoriter i Premier League. En avancerad teknologi läser igenom miljoner fotbollsartiklar, bloggar och forum. Allt analyseras och appen ger dig guldkornen. Bäst av allt: den är helt gratis!

Starta appen och markera de lag du vill följa, det kan vara ett, flera eller alla. En enkel genomgång av funktionerna och sedan är det bara att tuta och köra. Du får toppnyheter, transfer- och skaderykten, resultat och läget inför kommande match, med aktuella odds. EPL Addicts bjuder också på unika mätare och grafer som ger dig en tydlig sammanfattning av nätsnacket om laget – pratas det positivt eller negativt?

Add-ons ger dig möjlighet att köpa till funktioner som passar just dina behov. Appen lanseras med tillägget Quotes, som ger dig färska citat från tränare och spelare i varje lag. Med uppdateringar framöver utlovas en stadig ström av add-ons för varje smak.

?Vi har bara börjat med EPL Addicts?, säger Community Manager Patrik Arnesson. ?Nu vill vi ha massor av feedback från fotbollsfans. Vi behöver deras hjälp om vi ska skapa den absolut bästa appen för Premier League.?

Sveriges marknadschef för :NordicBet:, Henrik Lengstedt fyller i: ”Vi är glada att kunna presentera den ultimata appen för spelare som älskar engelska Premier League. Med unika värdemätare hur läget är i laget, hur snacket går om laget ger våra spelare en bra uppfattning om hur de ska lägga sina spel. Den ultimata spelarservicen på Premier League”.

Nyckelfunktioner

» De senaste toppnyheterna från bloggar och nyhetssajter.

» Mätare som visar nätets kollektiva åsikt i realtid.

» Förtitt på nästa match med uppställningar, frånvarande spelare och aktuella odds från NordicBet.

» Resultat från spelade matcher med mål, kort och matchkommentarer.

» Transfer- och skaderykten – spelarna det snackas om.

» Toppnyheter, resultat och tabell för ligan ger dig helheten.

» Dela med dig av det bästa via Facebook eller Twitter.

» Quotes – citat från tränarnas och spelarnas läppar, direkt till din mobil.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 februari, 2011