Erik vinner Idol 2009 enligt Ladbrokes

:ladbrokes-logo:Då närmar vi oss slutet på ytterligare en säsong av Idol. Många blev förvånade när Tove fick lämna förra veckan då hon har varit en favorit genom tävlingen, inte minst Ladbrokes oddssättare, och aldrig hängt löst tidigare. I finalen är Erik nu stor favorit.

På fredag är det den stora finalen och Erik som tillsammans med Tove har delat favoritskapet under hela tävlingen ser ut som en självklar segrare på förhand till odds 1,33. Skräller Calle och vinner Idol 2009 ger det 3 gånger pengarna.

– Vi har haft Erik som favorit genom hela tävlingen. Han och Tove har varvat om första platsen på listan men de har alltid varit nära förutom de första veckorna när Erik var solklar i toppen. Nu tror vi att vi får se det vi har trott och väntat på under hela Idol 2009, Erik som vinnare. Efter förra veckan så finns det ju dock en anledning att hålla ett öga på Calle som kan skrälla igen och snuva Erik på segern så vi vill inte helt räkna bort honom heller, säger Andreas Gillberg, Sverigechef :Ladbrokes: Norden.

Aktuella odds Idol 2009 – Vinnare – :Ladbrokes:

Erik Grönwall 1,33
Calle Kristiansson 3,00