Espanyol, Parma och Sunderland helgens vinnare!

Idag spelas det flera intressanta matcher i toppligorna i Europa. Vi har granskat storlagens matcher i helgen. Vi har också tagit en titt på de bästa fotbollsspelen i helgen. Slutsatsen, skippa storlagen och kör på Espanyol, Parma och Sunderland.

I Premier League spelar de fyra stora matcher som bara ska vinnas och som inte ger speciellt bra odds. Högst odds – runt 1,60 – ger Arsenal som möter Fulham borta. Men Fulham ställde till det för Arsenal ifjol.

Fulham – Arsenal
Liverpool – Hull
Wigan – Chelsea
Stoke – Manchester U

I La Liga finns ingen Zlatan Ibrahimovic att lita till i bortamötet med Malaga. Barcelona vinner förstås ändå till knappa 1,30. Real har en ännu enklare uppgift men spelas inte på grund av det låga oddset.

Real Madrid – Tenerife
Malaga – Barcelona

Serie A bjuder på en riktig höjdare i helgen. Mötet mellan uppstickarna Sampdoria och storfavoriterna Inter. Vi tror på en jämn match och går på krysset. I övrigt vinner Juventus, Milan och Roma.

Sampdoria – Inter
Juventus – Bologna
Milan – Bari
Catania – Roma

I Bundesliga spelas den mest intressanta matchen i helgen. På ena sidan Hamburg, som är obesegrade efter 6 matcher. På andra sidan Bayern München, som ligger trea och går upp på samma poäng som Hamburg vid vinst. Vi sticker ut hakan och tippar hemmaseger. Marcus Berg avgör!

Hamburg – Bayern München

Till sist avslutar vi med helgens mest spelvärda spel i de stora ligorna.

Espanyol slår tillbaka jumbon Xerez i La Liga till oddset 1,55.
Parma vinner hemma mot Cagliari till 1,91.
Sunderland avfärdar Wolverhampton till oddset 1,75.