Euro Hockey Tour: Ryssland – Sverige

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll möts Ryssland och Sverige i Euro Hockey Tour. Det är det första mötet av två och vid seger så säkrar Sverige segern i Euro Hockey Tour. Kikar vi dock på oddsen är dock Ryssland klar favorit.

Matchstart: 18:30
TV: SVT2, SVT24
Odds (1-X-2): 1,82 – 4,00 – 3,55

Odds från Unibet

Jämför med de två mötena mot Tjeckien senast så är det en helt annan trupp som Per Mårts har att förfoga över i kväll och på lördag. Nio NHL-spelare samt en rad KHL-spelare har anslutit till truppen som bland annat Jhonas Enroth, Oliver Ekman Larsson, Joakim Lindström och Jacob Josefson, för att nämna några. Därmed blir dubbelmöten mot Ryssland lite av ett genrep inför det kommande VM:et även om det kommer att tillkomma fler spelare än så från NHL.

Sverige toppar den totala Euro Hockey Tour-tabellen med 17 poäng framför Finland som har 16 poäng. Sverige har dock en match mindre spelad än vad Finland har och Sverige kan därmed säkra den totala segern om det blir seger i kväll.

Kikar vi på oddsen från spelbolaget Unibet så är dock Ryssland klar favorit till oddset 1,82 gånger pengarna jämfört med ett spel på Tre Kronor som ger oddset 3,55.

Sveriges trupp mot Ryssland

Målvakter
1. Jhonas Enroth
34. Joel Lassinantti
35. Fredrik Petterson Wentzel

Backar
4. Staffan Kronwall
8. Johan Fransson
9. Niclas Andersén
23. Oliver Ekman Larsson
29. John Klingberg
48. Daniel Rahimi
51. Jonas Ahnelöv
84. Oscar Klefbom

Forwards
10. Joakim Lindström
11. Simon Hjalmarsson
12. Per Åslund
14. Anton Lander
15. Mattias Sjögren
16. Jacob Josefson
17. Elias Lindholm
20. Joel Lundqvist
22. Andre Petersson
26. Martin Johansson
44. Nicklas Danielsson
49. Victor Rask
53. Andreas Thuresson
66. Marcus Sörensen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 april, 2015