Euro Hockey Tour: Sverige – Finland

Tre Kronor stod för en stabil insats när man under torsdagen besegrade Finland med 3-2. På lördag ska det andra mötet spelas i Euro Hockey Tour och oddsen är återigen på Sveriges sida från spelbolagen.

Matchstart: lör 15:30
TV: TV4
Livestream:

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,96 ? 4,25 ? 2,90
Att vinna (1-2) 1,60 ? 2,27
Över/under 4,5 mål: 1,75 ? 1,99

Odds från 24hbet >

I torsdagens första möte mot Finland i Euro Hockey Tour så tog Sverige ledningen med 3-0 och det dröja ända in i den tredje perioden innan Finland kunde reducera, två gånger om, men det räckte inte. Sverige vann med 3-2 och har därmed fyra raka segrar mot Finland i Euro Hockey Tour, vilket givetvis bådar gott inför lördagens batalj.

Kikar vi på oddsen inför lördagens möte i Stockholm, på Hovet, så är Sverige återigen favorit, till oddset 1,96 hos spelbolaget 24hbet. Oddset på Sverige är därmed något högre än inför torsdagens möte. Ett spel på att Finland bryter sin förlustsvit mot Sverige ger oddset 2,90 gånger pengarna.

Vinner Sverige matchen så har man skaffat sig ett ypperligt läge i tabellen inför fortsättningen av Euro Hockey Tour, som Sverige för närvarande toppar med 14 poäng, före Tjeckien och Finland som båda har 10 poäng.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 februari, 2016