Euro Hockey Tour: Sverige – Finland

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll kommer Sverige och Finland att mötas i Euro Hockey Tour i det första mötet av två på kort tid och oddsen talar för en knapp seger för Sverige som då kan göra ett ryck i tabellen.

Matchstart: 19:00
TV: TV10
Odds (1-x-2): 2,10 – 3,95 – 2,90

Odds från Unibet

Kikar vi på Euro Hockey Tour-tabellen så har Sverige fortfarande goda chanser att slåss om titeln då man ligger endast två poäng efter tabellettan Ryssland. Bakom Sverige ligger Finland bara en poäng efter och jumobplatsen innehar Tjeckien som är i sin tur hela fem poäng efter Finland.

Med Finland bakom sig i tabellen kan Tre Kronor göra ett ryck i tabellen och distansera sig. Kikar vi dock på oddsen från Unibet. väntas det bli jämnt då ett spel på Sverige ger oddset 2,10 och ett spel på Finland 2,90 gånger pengarna.

KHL-spelare stoppas

Snacket inför det dubbla mötet mot Finland har i första hand rört sig om att vissa KHL stoppar spelare från att delta och sex uttagna svenskar har därmed lämna återbud; Andreas Thuresson, Linus Omark, Henrik Karlsson, Anders Nilsson och Jimmie Ericsson. I deras ställe har Pär Mårts kallat in tre spelare som debuterar i Tre Kronor Martin Johansson Marcus Svensson samt Oskar Sundqvist tillsammans med Robert Rosén, Niclas Burström och Oscar Alsenfelt.

Sveriges trupp mot Finland

Målvakter
30. Markus Svensson
69. Oscar Alsenfelt

Backar
3. Niclas Burström
4. Staffan Kronwall
6. Patrik Hersley
10. Johan Fransson
14. Tim Heed
34. Jonas Junland
48. Daniel Rahimi
51. Jonas Ahnelöv

Forwards
11. Simon Hjalmarsson
13. Tom Wandell
15. Mattias Sjögren
22. Andre Petersson
23. David Ullström
25. Andreas Engqvist
26. Martin Johansson
28. Dick Axelsson
39. Oskar Sundqvist
44. Nicklas Danielsson
66. Marcus Sörensen
67. Martin Thörnberg
87. Robert Rosén

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 februari, 2015